Средната стойност на фактурите за топлинна енергия на битовите клиенти

...
Средната стойност на фактурите за топлинна енергия на битовите клиенти
Коментари Харесай

Средната цена на фактурите на битовите клиенти на EVN Топлофикация в Пловдив за декември 2017 г. е 80,32 лв. с ДДС


Средната стойност на фактурите за топлинна сила на битовите клиенти на EVN Топлофикация в Пловдив през декември 2017 година е 80,32 лева с Данък добавена стойност. Стойностите на фактурите по обособените групи клиенти за декември 2017 година са както следва:

70,46% от клиентите имат фактури със стойност до 100 лева (с ДДС)

24,24% от клиентите имат фактури със стойност от 100 лева до 200 лева (с ДДС)

5,3% от клиентите имат фактури със стойност над 200 лева (с ДДС).

EVN Топлофикация припомня на своите клиенти някои лесни стъпки за естественото действие на вътрешните съоръжения на постройките. Съветите са потребни, поради че поддържането на вътрешните отоплителни съоръжения в жилищните здания и жилища е отговорност на клиентите.

клиентите да наблюдават да няма оставени отворени прозорци на стълбищните площадки и общи елементи на жилищната постройка (входове, изби, гаражи). Всеки дълготрайно отворен прозорец способства към по-бързото изстиване на постройката и по-голямата обща консумация на топлинна сила.

щo се отнася до инсталациите вътре в жилищата, e добре клиентите да не покриват отоплителните уреди с дълги и тежки пердета и да не слагат пред тях мебели и декоративни загради, които по този метод да стопират топлината

значимо е радиаторите да не бъдат изключвани изцяло при неявяване денем, тъй като по този начин стените на жилището изстиват и след това уредите употребяват повече сила, с цел да доближат още веднъж мечтаната висока температура.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР