Средиземноморието се оказва предпочитана дестинации на много звезди не само

...
Средиземноморието се оказва предпочитана дестинации на много звезди не само
Коментари Харесай

Дуа Липа е секси русалка

Средиземноморието се оказва желана дестинации на доста звезди освен от Европа, само че и от Съединени американски щати. Някои почиват в първокласни хотели в Сицилия, южна Италия или гръцките острови. Други избират да обикалят с яхти.
 Дуа Липа и секси почивката ѝ в Албания
Секси почивката на Дуа Липа в Албания

Изпълнителката се връща към корените си

Дуа Липа направи и двете. След като се наслаждения на " стационарна " почивка в родната си Албания, тя се отдаде на яхтена обиколка към Пелопонес в компанията на сегашното си гадже - режисьорът Ромен Гаврас, който прочее е от гръцки генезис.

27-годишната изпълнителка на " Levitating " разгласява серия фотоси, на която я виждаме в няколко разнообразни модела изрязани бански, да се къпе в морето край яхтата, да се пече по скалите и да се любува на прегръдката на обичания.

В нова серия от фотоси през днешния ден Дуа Липа ни демонстрира и по какъв начин почиват, когато са на сушата. Очевидно отседнали в първокласен хотел с луксозен басейн, певицата театралничи на фона на изящен залез, облечена в яркожълт тоалет.

и Ромен Гаврас са дружно от февруари тази година, като не икономисват на почитателите си фотоси от щастието си. Двамата се отдадоха на дълга почивка в южна Европа, като това е следващият им престой в Гърция в границите на няколко месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР