Сред задържаните Съюзът споменава служители на венецуелски, испански и аржентински

...
Сред задържаните Съюзът споменава служители на венецуелски, испански и аржентински
Коментари Харесай

Арестуваха 11 Журналисти Със Страшно Обвинение! Спукаха Ги От Бой В Районното И Ги Ограбиха!

Сред арестуваните Съюзът загатва чиновници на венецуелски, испански и аржентински медии.

Освен това други 6 индивида са задържани по съмнение, че са употребявали два дрона с по един кг експлозиви, с цел да убият президента Николас Мадуро, съобщи АП.

Две мощни гърмежа се чуха в събота, до момента в който Мадуро произнасяше в Каракас тирада на военна гала, излъчена по малкия екран. Телохранителите бързо прикриха президента, а бойците се разбягаха.

Министърът на вътрешните работи Нестор Луис Реверол окачестви това като терористична офанзива и добави, че през идващите часове ще бъдат осъществени още арести. По думите му бомбите на всеки от двата безпилотни апарата са били в положение да нанесат провали в радиус от 50 метра. Реверол описа, че единият дрон бил обезвреден от силите за сигурност, до момента в който летял към Мадуро, застанал на трибуната до жена си и други сановници, а другият дрон се бил блъснал в близка постройка, където се бил взривил.

Според венецуелските управляващи седмина чиновници от Националната армия са ранени, трима от които тежко.

Министърът на защитата Владимир Падрино сподели по националната телевизия, че " терористите " са целели да унищожават цялото управление на страната дружно с президента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР