Сред продуцентите е и Брад Пит Блондинка - един от

...
Сред продуцентите е и Брад Пит Блондинка - един от
Коментари Харесай

Филмът Блондинка - нов прочит на живота на Мерилин Монро

Сред продуцентите е и Брад Пит
" Блондинка " - един от най-очакваните филми на 2022 година, разказващ въображаемия живот на Мерилин Монро, ще тръгне по Нетфликс на 23 септември, съобщи Франс прес, базирайки се на стрийминг платформата.

Главната роля е поверена на кубинско-испанската актриса Ана де Армас.

Филмът " Блондинка " е основан на едноименния разказ на Джойс Карол Оутс, публикуван през 2000 година Създателите му си разрешават избрани повествователни свободи, като специфичен акцент във кино лентата е подложен върху връзките на Мерилин Монро със съпрузите и любовниците й.
 
Режисьор и сценарист на " Блондинка " е Андрю Доминик ( " Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд " ). Актьорският състав включва още Ейдриън Броуди като драматурга Артър Милър, Боби Канавали, Сара Пакстън, Джулиан Никълсън, Тоби Хъс. Сред продуцентите на кино лентата е Брад Пит.

" Блондинка " не съумя да откри място в формалната селекция на кинофестивала в Кан, защото разпоредбите изключват от конкурсната стратегия филми, които не са пускани по кината във Франция.

В Съединени американски щати филмът ще бъде неразрешен за лица под 17-годишна възраст поради полови подиуми.

Американският стрийминг колос залага на някои от най-големите имена в киното през 2022 година, с цел да продължи да утвърждава своя холивудски статут. Тази година Нетфликс се сблъска с невиждан спад на клиентите за първи път от повече от десетилетие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР