Сред осемте африканци, разпространявали дрога в курорта Слънчев бряг е

...
Сред осемте африканци, разпространявали дрога в курорта Слънчев бряг е
Коментари Харесай

И бивш футболист сред осемте африканци, раздпространявали дрога в Слънчака

Сред осемте африканци, разпространявали дрога в курорта Слънчев бряг е някогашна футболна звезда на „ Левски “ - Майкъл Тевия от Гана.  

Тевия стартира своята кариера в тима на Амба в родната му Гана. През 2008 подписва контракт с Локомотив (Мездра) и идва в България. Не след дълго Тевия е видян от Левски и на 28 януари 2010 подписва контракт със столичния гранд. Трансферът е за 30 000 евро и период от 2 години и половина. През 2011 играе половин сезон чартърен в Калиакра Каварна, след което от Левски приключват контракта му. Играчът подписва контракт с Черноморец (Бургас), само че той е анулиран по здравословни аргументи още през Септември. През есента на 2012 подписва с втородивизионния Любимец. Тевия има едно присъединяване и за Ганайския народен тим до 20 години.

Вчера той дойде в съда окован с белезници и не криеше лицето си, като от самото начало бе с наведена глава.

Преди това стана ясно, че осемте непознати жители (шестима от Нигерия и двама от Гана) са със статут на непрекъснато пребиваващи в България. В ОПГ-то всеки имал избрана роля. Един от тях бил нещо като " шпионин " - обикалял с колело и следил за служители на реда. 

Клиентите били подбирани доста деликатно, като в множеството случаи се спирали на чужденци. Половин доза кокаин била пласирана против 120 и 160 лв., а цигара марихуана - от 30 до 50 лева

Участниците в групата сменяли местата, където правили покупко-продажбите – да вземем за пример клиентът уговарял договорка с един от участниците в схемата, плащал сумата на различен, а получавал стоката от трети. 

Разпространявали са главно три типа опиати, съхранявани в специфични тайници - заровени в пясъка, скрити в храстите, както и до дребни търговски обекти, на централната алея в Слънчев бряг. Мястото се променяло всеки ден, а зареждането ставало в разнообразни часове - най-много по обед, когато имало доста хора. 

Задържаните остават за непрекъснато в ареста.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР