Сред най-модерните връхни дрехи тази пролет се откроява т. нар.

...
Сред най-модерните връхни дрехи тази пролет се откроява т. нар.
Коментари Харесай

Войнишки стил и секси визия с модерно бомбър яке

Сред най-модерните връхни облекла тази пролет се откроява така наречен бомбър яке. Освен че е идеално за хладните пролетни дни, то може да се съчетае с на практика всичко в дрешника ви. Бомбър якето наподобява повърхностно, като в това време стои забавно и изискан, което изяснява за какво е една от желаните връхни облекла през 2019-а.

Самото име на по този начин известното бомбър яке приказва красноречиво за произхода му. То се появява в облеклото на британските водачи на бомбардировачи през Първата международна война (от англ. bomber - бомбардировач). Дълги години единственото предопределение на якето било да пази водачите от вятъра, студа и дъжда. Именно по тази причина в началото се изработвало от кожа, наложително включвайки дебела топла подплата от руно. Големите имена в модата възкресиха в последните си сбирки класическите бомбър якета, които имат характерния масленозелен цвят.

Не е нужно да носите бомбър якето си в рискови климатични условия, с цел да оцените преимуществата му. На пазара ще откриете спортни разновидности, подобаващи за всекидневието, елегантни модели от коприна, както и всевъзможни вариации с бродерия, щампа, апликация, флорален претекст. Можете да избирате сред модели от шушляк, плат, туид, вълна, деним. Какъв тип бомбър яке ще добавите към дрешника си, зависи само от персоналния ви жанр. Спортните модели се съчетават отлично с чифт дънки и обичаната ви тениска. Тези от вас, които са склонни да опитват с визията си, могат да комбинират бомбър якето с къси панталони. Един не толкоз трогателен, само че изключително подобаващ за офиса тоалет, включва тясна пола вид молив, стилна риза и бомбър яке. Тази композиция е доста елементарна, като в това време е идеална за строгия бизнес дрескод.

Ако сте заложили на състезателен модел, само че желаете да изглеждате по-елегантно, заменете кецовете и маратоните с обувки на висок ток. Добавете скини джинси, прилепнали по тялото, с които да наблегнете извивките си. Стилистите постоянно се възползват от другата дължина на дънките, с цел да основат оптическа заблуда за още по-дълги крайници и стройна фигура. Оптимален резултат имат моделите с дължина доникъде на прасеца или малко под глезена. За край ви е нужна стилна дамска чанта в настоящ за пролетта цвят.

Овърсайз манията този сезон не подмина и връхните облекла, по тази причина необятните бомбър якета са извънредно съвременни. Тук важи единствено едно предписание - в случай че една част от тоалета ви е по-свободна, балансирайте я с останалите. Овърсайз якето ви ще се комбинира най-сполучливо с впити дънки, които основават контрастност във визията. Сред причудливите дизайнерски решения се подреждат даже овърсайз бомбър якета, дълги до коленете.

Ако има дреха, която разрешава незабелязано да добавите детайл от войнишкия тренд в всекидневието си, това е бомбър якето. Т. нар. милитъри жанр е въодушевен от военните униформи, като ги пречупва през призмата на актуалната стилна жена. Преобладават цветове като бежово, охра, каки, зелено, както и камуфлажни нюанси. За да съчетаете две от най-хитовите трендове тази пролет, заложете на овърсайз бомбър яке в камуфлажни цветове. Към тоалета прибавете скини дънки и кубинки.

Макар на пръв взор комбинацията да наподобява странна, класическите бомбър якета стоят прелестно с поли. Могат да се носят както с мини, по този начин и с миди модели, като тайната е в контраста. По-строгото военно облекло оказва помощ на женствената пола да изпъкне, гарантирайки ви запаметяваща се съвременна визия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР