Сред многото простотии на промянаджиите се откроява тази с промяната

...
Сред многото простотии на промянаджиите се откроява тази с промяната
Коментари Харесай

Евродепутат: За 34 години демокрация не е имало такива загубеняци като промянаджиите

Сред многото простотии на промянаджиите се откроява тази с смяната в Конституцията, която дефинира кои длъжностни лица в страната могат да бъдат номинирани от президента за служебни министър председатели.

Това написа в профила си във Facebook евродепутатът Александър Йорданов: 

" Моят съвет в актуалната обстановка е никой от тях да не се съгласява да става длъжностен министър председател. Така ще лъсне безспорната тъпота на основателите на смяната по този въпрос. Ще го кажа още по-ясно. За 34 години народна власт не е имало такива загубеняци като промянаджиите. Но е реалност, че те се пръкнаха и хвърлиха страната ни в безпорядък и рецесия. А и огромен грях сториха всички, които гласоподаваха за тях. Дано Господ им елементарни!

Те самите в този момент си патят. И си заплащат за нелепостта. Затова и за стотен път ще кажа истината. А тя е, че в живота, както и в политиката, би трябвало да се постъпва обикновено. А не по този начин, както това направиха така наречен " промянаджии ". Защото с всеки минал ден излиза наяве, че те заложиха на ненормалността.

Затова и моето персонално решение е да продължа да пребивавам обикновено. И по никакъв метод да нямам взимане предоставяне с промянаджиите. Накратко казано: непозната ми е ненормалността. Обичам хубавите дни за България! ", писа Александър Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР