Сред изтеклата от Пентагона класифицирана информация има документ, който показва,

...
Сред изтеклата от Пентагона класифицирана информация има документ, който показва,
Коментари Харесай

Изтеклата от Пентагона секретна информация показа, че САЩ са шпионирали Зеленски

Сред изтеклата от Пентагона класифицирана информация има документ, който демонстрира, че Съединени американски щати са шпионирали украинския президент Володимир Зеленски, заяви американската телевизия CNN, представена от украинската организация УНИАН.

Както отбелязва CNN, обкръжението на Зеленски не счита обстоятелството за шпионажа за чудноват, само че е разочаровано от приключването на информация.

Според отчет на американските служби, основан на данните от радиелектронното разузнаване, в края на февруари Зеленски е предложил " да се нанесат удари скупчването на съветски военни в Ростовска област ", като се употребяват безпилотни самолети. Украйна не разполага с далекобойно оръжие, способно да нанесе удари толкоз надалеч.

Това изяснява обществените изказвания на Съединени американски щати, че не желае да дава на Украйна ракетни комплекси с огромен обсег заради опасения, че Киев ще ги употребява за удари по цели на територията на Русия. Украинските управляващи са обещавали да не употребяват за задачата предоставени от Съединени американски щати оръжия.

В различен разследващ отчет се споделя, че Китай може да употребява украински удари по цели на съветска територия " като опция да показа НАТО като агресор и да усили помощта си за Русия, в случай че сметне нападенията за обилни ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Съветникът на Зеленски Михайло Подоляк към този момент съобщи, че счита оповестените документи за подправени и че те нямат " нищо общо с действителните проекти на Украйна ". Според него те съдържат " огромно количество измислена информация ", популяризирана от Русия, напомня УНИАН.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР