Сред хилядите хора в залата, дошли да го подкрепят, пропалестински

...
Сред хилядите хора в залата, дошли да го подкрепят, пропалестински
Коментари Харесай

Пропалестински протестиращи ругаха Джо Байдън, Барак Обама и Бил Клинтън

Сред хилядите хора в залата, пристигнали да го поддържат, пропалестински групи прекъсваха полемиката, крещейки „ Джо, геноцидът би трябвало да си отиде ”. Верен на стила си, Барак Обама влезе в разговор с протестиращите, наблягайки, че Байдън има „ морална изясненост “ по въпроса за Израел и е подготвен да изслуша всички страни, с цел да намерят общ език.

На опитите да го пресечен Обама отвърна: „ Не можете просто да говорите и да не слушате – както вършиме в този момент ”. Междувременно пропалестински стачкуващи заобиколиха постройката извън и блокираха центъра на Манхатън, скандирайки същия девиз и нецензурни реплики против тримата президенти.

Анализатори означават, че даже Израел да унищожи Хамас, терористичната формация реализира задачата си – светът се настройва против еврейската страна, а страдащото население на Газа притегля благосклонности и съчувствие.

Действително, ориста му е нежелана. С ясното схващане, че стартират война, на 7 октомври Хамас нападнаха Израел, безчовечен убивайки и отвличайки почтени израелски и задгранични жители. За жителите на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР