Сред господата има и такива, които никога няма да се

...
Сред господата има и такива, които никога няма да се
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии НИКОГА не се връщат при бившите си

Сред господата има и такива, които в никакъв случай няма да се върнат при някогашните си, каквото ще да става. Ако скоро сте се разделили с половинката си и се чудите дали в миналото още веднъж ще се съберете, може да погледнете в астрологията. Там ще откриете отговор на вашия въпрос.
Ето кои са мъжете, които в никакъв случай не се връщат при някогашни половинки: Водолей
На Водолеите по принцип им е мъчно да показват страстите си, без значение дали става въпрос за позитивни или негативни. Те са от хората, които в никакъв случай не простят. Ако към този момент сте минали през разлъка с представител на тази зодия, не очаквайте да се завърне при вас с необятно отворени прегръдки. Дори да склони да проведете диалог, ще го направи само, с цел да не ви обиди и да не оставя отрицателни страсти у вас за предишното, което сте имали.
Лъв
Лъвовете са една от най-самоуверените зодии. Те са на мнение, че в никакъв случай не бъркат и в случай че вашите взаимоотношения един път са стигнали до разлъка, няма смисъл да се пробвате да поправяте случилото се. За предпочитане е да ги забравите, вместо това да се пробвате да си ги върнете назад.
Скорпион
Скорпионите не са най-чувствителните хора, изключително когато приказваме за връзки, в които не влагат сърце и душа. Склонни са да се отдръпват, без даже да се замислят. За тях връщане обратно няма.
Стрелец
Стрелците са едни от най-самостоятелните хора. Ако сте се опитвали да им отнемете правото на избор или сте ги ограничавали, то сигурно тази зодия няма да склони да се завърне при вас, колкото и дълго време да е минало от раздялата ви.
Козирог
Козирозите са от хората, които постоянно ще опитат да запазят самоконтрол. Дори да сте ги предиздвикали да се усещат прочувствено съкрушени, в никакъв случай няма да ви го покажат. Те пазят достойнството и достолепието си и сигурно няма да създадат крачка обратно.

Най-добре би било да не вършиме никакви опити да си ги върнете, помнете, че няма смисъл!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР