Сред дивата природа в софийския квартал “ЛюлинПодозирали Софиянеца, спец по

...
Сред дивата природа в софийския квартал “ЛюлинПодозирали Софиянеца, спец по
Коментари Харесай

Откриха откраднатия джип на Лена Бориславова

Сред дивата природа в софийския квартал “Люлин ”
Подозирали Софиянеца, познавач по тойоти

Криминалисти търсят отпечатъци, косми и други биологични следи в джипа на Лена Борислава, открит на поляна в жк “Люлин ”. Смята се обаче, че крадците усърдно са го почистили.

Столичните служители на реда откриха незасегнат джипа на Лена Бориславова, откраднат преди седмица. Автомобилът “Тойота RAV4 ” бил зарязан на поляна край жилищна постройка в квартал “Люлин ” сутринта. До следобяд към джипа се въртяха криминалисти, които търсеха отпечатъци или биологични следи от крадците.

Както писа “Труд news ”, джипът на говорителката на провалилия се кабинет на Кирил Петков бе откраднат в нощта против 19 март от паркинг в столичния квартал “Лагера ”. “Тойота ”-та се води на компания, от която най-вероятно е взета на лизинг. Сигнал за изгубването є подал депутатът от Политическа партия Мирослав Иванов, който е избраник на Лена и татко на дъщеричката є Рая. По-често той карал автомобила, а не Бориславова.

По неофициална информация още в края на предходната седмица полицията е имала обвинен. Това е П. Т., по прякор Софиянеца - експерт по всички типове тойоти, който “работи ” и като единак, и за бандата на Светльо Лъвицата и дясната му ръка Кико. Най-вероятно Софиянеца е бил подложен под непрекъснато наблюдаване и по тази причина не е посмял да пипне повече джипа на Лена. Преди да бъде оставен измежду природата в “Люлин ”, автомобилът е бил усърдно измит.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР