Срам ме е, че вчера гласувахме заедно със статуквото. Това

...
Срам ме е, че вчера гласувахме заедно със статуквото. Това
Коментари Харесай

Още един депутат от „Има такъв народ” се отцепи от парламентарната група

Срам ме е, че през вчерашния ден гласувахме дружно със статуквото. Това разгласи Кирил Симеонов, народен представител от ПГ на " ИТН " от парламентарната естрада.

" Когато се видях със Слави Трифонов, той ме попита защо съм в политиката. Аз му споделих, че съм тук, с цел да се борим срещу статуквото. Вчера ние гласувахме с това статукво и мен ме е позор от това нещо ", съобщи Симеонов. Т ака той става шестия народен представител, напуснал групата на Има Такъв Народ .

" Години наред съм опонирал на ГЕРБ във Варна и съм задължен да го заявя, тъй като к огато тази вечер се прибера при децата си, аз би трябвало да мога да ги погледна в очите ", изясни още Кирил Симеонов. Думите му бяха последвани от бурни овации в залата, а част от някогашните му към този момент съпартийците го посрещнаха с обятия .

В началото на тази седмица петима депутати от " ИТН " се отделиха от групата , откакто оповестиха противоречие с напускането на обединението и вътрешнопартийната политика, водена от водача Слави Трифонов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР