Сръчност, бързина и добра стратегия ще са нужни на дамите

...
Сръчност, бързина и добра стратегия ще са нужни на дамите
Коментари Харесай

Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

Сръчност, експедитивност и добра тактика ще са нужни на дамите в първото самостоятелно тестване за седмица в сантименталното предаване „ Един за различен “. В генералното класиране краткотрайни водачи са Радина и Петър, а последни към този момент са Виктория и Явор.

„ Супердвойка на седмицата “ станаха Александрина и Иван, които започват игрите с бюджет от 8000 лева Двамата обаче би трябвало да изберат от кои три двойки да лишават по 1000 лева и по този начин да понижат възможностите им за положително показване. Какво решение ще вземат и ще има ли ядосани, не пропускайте на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Новото рисково тестване ще трансформира дамите в същински екшън героини. Предизвикателството ще бъде и най-стратегическото досега, тъй като честната игра може да докара до загуба, а всяко съмнение е равнозначно на неуспех. Жените ще се изправят в директна борба по двойки от двете страни на особено построена стена за катерене, издигната сред два басейна. На разнообразни местоположения по стената се намират номерирани ключове, които нежните половинки би трябвало да съберат и слагат на несъмнено място. Има и измама – те ще имат ходове, с които да забавят и безусловно да потопят съперника. От всеки дуел спечелилият ще бъде един, само че кой ще бъде той? 

Кой против кого ще се изправи в борба? На какво са подготвени дамите за победа? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с минимум средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в, и формалния на предаването.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР