Сръбският №1 в тениса Новак Джокович беше включен в жребия

...
Сръбският №1 в тениса Новак Джокович беше включен в жребия
Коментари Харесай

Джокович е включен в жребия за Индиън Уелс, участието му обаче остава под въпрос

Сръбският №1 в тениса Новак Джокович беше включен в жребия за шампионата от сериите „ Мастърс “ в Индиън Уелс макар подозренията дали ще му бъде позволено да влезе в Съединените щати.

20-кратният победител от „ Големия шлем “ разкри предишния месец, че не си е поставял ваксина против ковид, като настоя, че е подготвен да се откаже от огромните шампионати, в случай че би трябвало да ба му бъде сложена доза.

Името му обаче се появи в жребия, оповестен във вторник от уредниците на шампионата, които в този момент се пробват да схванат дали 34-годишният Новак има намерение да взе участие, като конкуренцията стартира в четвъртък.

„ Новак Джокович е в листата за присъединяване в шампионата и по тази причина е включен в жребия “, се споделя в изказването.

„ В момента сме в връзка с неговия екип; не е несъмнено обаче дали той ще взе участие в шампионата, като първо би трябвало да получи утвърждение от CDC (Центъра за надзор и предварителна защита на заболяванията) за влизане в страната. Ще отпущам повече инфармация в бъдеще, когато научим повече “, допълват още уредниците.

Novak Djokovic is on the tournament entry list, and therefore is placed into the draw today. We are currently in communication with his team; however, it has not been determined if he will participate in the event by getting CDC approval to enter the country.
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN)
Сърбинът, който изигра първия си шампионат за годината в Дубай преди две седмици и в това време беше преместен от първата позиция в международната класация от Даниил Медведев предходната седмица, е единственият топ тенисист от топ 100, който остава неимунизиран.

Както е известно, той беше депортиран от Австралия през месец януари, откакто държавното управление анулира визата му поради имунизационния му статус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР