Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Коментари Харесай

Вучич поздрави Путин за победата на изборите

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. поздрави президента на Руската федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 за успеха на изборите, като му съобщи приветствено писмо по време на среща с съветския дипломат в Белград Александър Боцан-Харченко, съобщи ТАСС, базирайки се на известие на сръбския водач в Инстаграм, където той е разгласил и взаимна фотография с съветския посланик. 

" По време на диалозите с Боцан-Харченко се възползвах от случая и предадох писмо за президента на Руската федерация Путин, в което, с изключение на поздравления за успеха на изборите, показах и сериозността на обстановката, в която се намира сръбският народ в Косово и Метохия, значителните политически провокации пред Сърбия, и показах признателност към Руската федерация за поддръжката, която оказва към териториалната целокупност на Сърбия ", уточни Вучич.

Сръбският държавен глава одобри съветския дипломат в президентския замък, съобщи Българска телеграфна агенция.

Изборите за президент на Русия се организираха от 15 до 17 март. За първи път те се организираха в границите на три дни и с опция за отдалечено електронно гласоподаване, което беше налично в към една трета от областите в страната. По данни на Централната изборна комисия след обработка на 100 % от протоколите Путин печели с 87,28 % от гласовете, отбелязва ТАСС.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР