Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има потвърждения за планирано

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има потвърждения за планирано
Коментари Харесай

Вучич шокира света! Какво му готвят

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че има потвърждения за планувано нахлуване против него и управляващите знаят кои е трябвало да вземат участие в нападението, като добави, че са получени нови информации, съобщи Танюг.

Вучич сподели това в отговор на мнения на публицисти, че дадените през вчерашния ден показания от обвинения Сърджан Лалич на процеса против незаконната група на Велко Беливук и Марко Миилкович са удостоверили всичко, което службите за сигурност бяха съобщили за обмисляне на убийството му.
-->
Президентът също по този начин акцентира, че службите за сигурност не могат да си измислят оперативни данни, както и че има нови информации за планувани дейности.

" Появиха се нови данни, към този момент имаме нови досиета, телефонни разпечатки. Те също свидетелстват за /подготвяно/ ликвидиране или нахлуване против мен. Сега имаме потвърждения и знаем всичко за това кой е взел участие в тези истории и кой е трябвало да взе участие в осъществяването както на първия, по този начин и на по-късните опити ", сподели Вучич.

Президентът акцентира, че не се опасява да върви измежду хората в Сърбия.

" Ние побеждаваме мафията, отрязахме значително главата ѝ, само че към момента има доста проблеми, пред които сме изправени и които би трябвало да решим в идния интервал ", уточни Вучич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР