Сръбският президент Александър Вучич призовава членовете на правителството да зачитат

...
Сръбският президент Александър Вучич призовава членовете на правителството да зачитат
Коментари Харесай

Вучич призовава правителството да зачита политиката на Сърбия по пътя към ЕС

Сръбският президент Александър Вучич приканва членовете на държавното управление да зачитат политиката на Сърбия по пътя към Европейски Съюз и разяснява, че политиката няма да се промени или да зависи от желанията на всеки политик, оповестява " Танюг ".

" Европейски Съюз е нашата политика, само че и поддържането и подобряването на другарството с обичайните другари и съдружници като Русия и Китай. Тази политика се дефинира от сръбските институции и няма да се промени от желанията на някой политик в Сърбия ", разяснява Вучич.

Сърбия няма да се пазари за периодите свързани с Европейски Съюз, само че позицията на страните, признаващи Косово, надали ще се промени, тъй като те пазят политиката, която следват от 1990-та година, разяснява Ивица Дачич.

" Едностранната декларация за самостоятелност е краят на такава политика. Това е тяхната самозащита, само че те са извънредно раздразнени, тъй като процесът не е цялостен, считат, че е невероятно броят на страните, които признават Косово да падне под 100 ", изяснява Дачич./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР