Сръбският президент Александър Вучич коментира “френското предложение за деблокиране на

...
Сръбският президент Александър Вучич коментира “френското предложение за деблокиране на
Коментари Харесай

Вучич с уникални думи към македонците, какво ги призова

Сръбският президент Александър Вучич разяснява “френското предложение ” за деблокиране на европейския път на Република Северна Македония, като уточни, че Скопие не би трябвало да го отхвърля преди да намерения добре за националните си ползи, оповестява организация МИА.

" По принцип не мога да ви кажа дали предлагането е положително или не, дано народът на Македония реши. Македонските жители, отново ще кажа, те знаят по-добре от мен дали нещо е положително или не за националните ползи на страната им. Просто апелирам хората да помислят, да помислят дали не одобряват или отхвърлят нещо априори, “ уточни нощес в изявление за телевизия " Сител “ Вучич.

Той означи, че е добре Република Северна Македония да бъде на европейския път, с цел да има по-големи благоприятни условия за привличане на вложения.

Вучич уточни, че министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски е защитавал извънредно мощно позициите на страната на срещата на върха в Брюксел предишния месец.

Сръбският президент съобщи, че Република Северна Македония и Албания заслужават да стартират договаряния за участие в Европейски Съюз. Според Вучич двете страни от дълго време са заслужили участието поради своята ангажираност, постигнатите резултати и осъществяването на всичко, което се изисква от тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР