Сръбският превозвач: Няма техническа неизправност, само шофьорска грешка Собственикът на

...
Сръбският превозвач: Няма техническа неизправност, само шофьорска грешка Собственикът на
Коментари Харесай

Собственикът на сръбския автобус: брат на шофьора. Наемателят твърди, че не знае за глобите

Сръбският транспортьор: Няма техническа нередовност, единствено шофьорска неточност
Собственикът на автобусния транспортьор, наел рейса, който се прекатурна на автомагистрала „ Тракия “, изключва версия за нередовност по транспортното средство.

„ Сигурен съм, че не става въпрос за техническа нередовност на рейса, става въпрос единствено за шофьорска неточност “, сподели Миломир Йевтич пред сръбския „ Телеграф “.

Той бил прочут за случая минути откакто е станал.

„ Разбрах за случая от притежателя на рейса след 15 минути. Шофьорът незабавно се обади на брат си, който в действителност е притежател на рейса и той незабавно се обади на мен “, сподели Йевтич.

„ Проверката беше през целия ден при мен, събраха ми всички бумаги. Имам няколко други транспортни средства, които са персонално мои, и получих този бус през февруари, преди малко стартира да работи при мен. За санкциите нищо не знам, написа че са ме глобили 420 000 динари, само че никой не ме е уведомил. В Шабац споделят, че са ги глобили с 3,5 милиона, аз също не знам нищо за това “, прибавя той.

„ Дори не познавам тези хора от Шабац и индивида, на който се води рейса “, заяви още наемателят на рейса.

Договорът обаче бил законно подписан.

40-годишният водач е упрекнат, тъй като поради разпръскване по време на ръководство, е предизвикал злополуката. По знамение жертви няма. Ранени обаче бяха 12 деца на възраст сред 6 и 16 години, както и двама възрастни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР