Сръбските военни са били разположени по границите в сряда за

...
Сръбските военни са били разположени по границите в сряда за
Коментари Харесай

Сърбия разположи армия по границите си за първи път от десетилетие

Сръбските военни са били ситуирани по границите в сряда за първи път от десетилетие насам, когато властите наложиха изключително състояние, с цел да се опитат да лимитират разпространяването на ковид, оповестиха международните осведомителни организации.

През 2007 година сръбските военни предават контрола на границите на полицията, защото Белград се стреми да обезпечи безвизови пътувания с Европейски Съюз.

Във вторник сръбският президент Александър Вучич разгласи, че възрастните хора трябва да останат по домовете сил, защото са най-застрашени.

Белград вече разгласи изключително състояние. 

Властите също така постановиха комендантски час. 

Сърбия, която е претендент за участие в Европейски Съюз,  към този момент наложи редица ограничавания,  включително затваряне на детски градини, учебни заведения и университети и възбрана за влизане на чужденци.

Той също така  отсрочи изборите за 26 април.

Чакащи  на граничния пункт Батровци обявиха , че първо би трябвало да бъдат регистрирани от сръбските управляващи и по-късно ще получат директива да останат в самоизолация две седмици./ news.bg

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР