Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си

...
Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си
Коментари Харесай

След 23 години брак: Драгана Миркович се развежда

Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за персоналния си живот. Оказа се, че хубавият фамилен живот, какъвто си мислехме всички ние, че води, е бил фарс и тя най-сетне събра сили да излее душата си и да разкрие дълго защитавана загадка. 

" Като човек, който е основал целия си живот на почтеност, усещам морално обвързване през днешния ден да се обърна към цялата общност. С огромна горест би трябвало да ви оповестя, че подадох молба за бракоразвод ", споделя Драгана. 

" Отношенията ми с Тони от дълго време не са същите, а от три години на процедура водим обособен живот и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими разлики, в името на фамилията ми и тъй като по този начин съм учтив, направих всичко, с цел да спася общността, която в миналото сме имали. С течение на времето обаче тази бездна се разшири и осъзнах, че предизвикваме повече щета на обичаните си хора, като се принуждаваме да останем в нещо, което не работи дълго време, в сравнение с като прекратим брака си.

Със сигурност ще остана поредна на правилата си, на метода си на живот, както оставам вярна на фамилията и публиката си и постоянно ще почитам Тони като татко на децата ми и човек, с който съм прекарала доста красиви години.

Поради всичко това, това е единственото, което ще кажем по тази тематика, благодаря на медиите за сполучливото им съдействие и ви апелирам да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който минава цялото ни семейство. С вярата идващия път да се чуем с доста положителни вести, благодаря авансово за разбирането ", споделя Драгана пред vecer.mk.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР