Сръбската ИК компания Braineering IT Solutions, която е специализирана в

...
Сръбската ИК компания Braineering IT Solutions, която е специализирана в
Коментари Харесай

Сръбски ИТ лидер отваря регионален хъб в Дубай

Сръбската ИК компания Braineering IT Solutions, която е профилирана в региона на ИТ инфраструктурата, излиза от родината си. Компанията разгласи, че е отворила нов районен хъб в Дубай.

Дружеството отваря своя офис там откакто сръбската Търговско-промишлена палата подписа съглашение за партньорство с Dubai Free Zone Council.

От Braineering IT Solutions показват, че ще работят в посока да привлекат повече родни компании да основат свои районни центрове за Близкия Изток, Азия и Африка в рамките на Обединените арабски емриства.

" След подписването на съглашението, сдруженията, профилирани във вазобновяемата сила, авиационните технологии, селското стопанство и други браншове започнаха диалози за отваряне на локални представителства в Дубай ", показва Марко Селакович, който е представител на сръбската Търговско-промишлена палата там, представен от Emerging Europe.

Според съглашението сръбските компании могат да се възползват от разнообразни облаги в Дубай, в това число ускорена процедура за учредяване на компания, поддръжка за по-лесно приемане на разрешителни за активност и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР