Squatting Slavs in Tracksuits е огромна група във Фейсбук, която

...
Squatting Slavs in Tracksuits е огромна група във Фейсбук, която
Коментари Харесай

Squatting Slavs пусна забавни снимки от България: Полицаи помагат на Любена да си натовари мебелите от ИКЕА в София

Squatting Slavs in Tracksuits е голяма група във Facebook, която разгласява занимателни и нормално неуместни фотоси от страните от така наречен славянски свят в Източна Европа.

Там прелива от фрагменти от България, тъй като в нашата страна има най-вече материал.

Днес обаче славянската страница просто " умъртви рибата ".

Любена Павлова, някогашната жена на търсения Пепи Еврото, изненадващо се появи в известната Фейсбук група Squatting Slavs in Tracksuits, която събира иронични фотоси, показващи парадоксите на живота в Източна Европа, съобщи Евроком.

Павлова е снимана в компанията на двама униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи, които почтително ѝ оказват помощ да придвижи претрупана количка с нови мебели в паркинга IKEA в София. Вижда се и по какъв начин патрулката на Столична дирекция на вътрешните работи дежури до джипа ѝ, като евентуално водачът изчаква тя да се върне от магазина, оповестява „ Булевард България “.

Не е ясно по кое време и от кого са направени фотосите, преди да се разгласяват тази заран в Squatting Slavs – група с над 1,4 млн. почитатели от целия свят.

До момента няма и коментар от страна на Министерство на вътрешните работи за какво униформени служители на реда обслужват Павлова, която беше уличена в съществени закононарушения от следствието на Антикорупционния фонд против „ Осемте джуджета “.



Отдолу е цъфнал и известния фиктивен воин във Facebook Данчо Полицая.

" Любенка е доста наше коте! Няма по какъв начин да си позволим да я оставим да се мъчи сама ", изяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР