Спряганият за второ ново попълнение на ЦСКА гамбиец Сейни Санянг

...
Спряганият за второ ново попълнение на ЦСКА гамбиец Сейни Санянг
Коментари Харесай

Спряган за нов в ЦСКА е сравняван с Патрис Евра

Спряганият за второ ново попълнение на ЦСКА гамбиец Сейни Санянг е сравняван с френската легенда Патрис Евра в африканския континент.

Санянг бе основна част от състава на Гамбия и на провелата се през март Купа на Африка, където отборът доближи край, който изгуби от Сенегал.

Габонският публицист Фодай Мане, който е добре осведомен с качествата на Сейни и първи в сряда заран заяви, че младокът идва в България, очерта мощните му страни пред уеб страницата Sportlive.bg.
 ЦСКА притегля нов бранител
ЦСКА притегля нов бранител

Това е левият бек от Гамбия Сейни Санянг

" Санянг е огромен гений на своята позиция. За мен той е идващият Патрис Евра. Разполага със защитните умения, съчетани с атакуващ нрав, които са несравними.

Любопитното е, че той инициира офанзивите толкоз, колкото и взе участие в защита. Той е непрекъснат състезател, който играе зряло на терена. Беше един от водещите футболисти, помогнали на Гамбия по пътя към международното състезание със своя опит в играта ", съобщи африканският публицист пред сътрудниците.

В първите дни от лагера в Австрия ЦСКА чака още нови попълнения. Към момента алените са показали само вратаря Марин Орлинов, който ще е трета алтернатива под рамката, а до дни ще разгласят и Санянг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР