Спряганата за победителка в Ергенът Ирина Карабаджак показа, че е

...
Спряганата за победителка в Ергенът Ирина Карабаджак показа, че е
Коментари Харесай

Какво се случва тук? Ирина Карабаджак в опасна близост с Емануел Июджи от Hell's Kitchen

Спряганата за победителка в " Ергенът " Ирина Карабаджак сподели, че е много близка с две други риалити звезди. Бесарабската българка не наподобява изключително дейна на този стадий в риалити шоуто, само че пък понатрупа много популярност и нови почитатели в Instagram.

Именно в обществената мрежа Ирина се щракна в компанията на Емануел Июджи от Hell's Kitchen и Стратимир от " Игри на волята ". Изглежда, че тримата се познават и са упражнявали дружно, тъй като фотографията, качена на стори, е направена във фитнес зала.

Виж още: Нищо човешко не ѝ е непознато: Елена от " Ергенът " няма какво да крие, пусна се гола в Instagram 

 Instagram

 

Емо, в случай че към момента не знаете, е балкански първенец по типичен културизъм с две републикански трофеи, приключил е професионално образование за личен треньор в НСА- Васил Левски, както и промишлен мениджмънт в ХТМУ. Започнал е да тренира на 13 година, с мотивацията да придобие самочувствие, по-здравословно тяло и да повиши килограми, защото е бил по-слаб за възрастта си.

Виж още: Сладка, блага и безкомпромисна! Виолета от Hell's Kitchen, каквато не я познавате!

Наскоро Ирина даде ясно да се разбере, че тя не понася ревността, тъй като за нея това е индикация за много съществени проблеми с егото на мъжа или самочувствието на дамата. " Жената ревнува, тъй като е неуверена в себе си, а това идва от мъжа, който не я кара да се усеща обичана ", безапелационна бе Ирина. Тя дефинира българските мъже като странни. " Хем желаят връзка, хем нямат предпочитание да се трансформират, да сложат егото си на втори проект, да се жертват за любовта ", установи Ирина, която въпреки всичко взе участие в българско риалити предаване за намиране на обич.

Виж още: " Окей " е новото " доста благо ": Подиграват Евгени Генчев, бил доста " западен "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР