Спрете този водещ! Не можем да търпим повече! Преля всякакви

...
Спрете този водещ! Не можем да търпим повече! Преля всякакви
Коментари Харесай

Империята Рухва! Тежки Дни За Слави Трифонов! Властите Погнаха Безпощадно Известния Водещ! Вижте Къде Е Сгафил!

„ Спрете този водещ! Не можем да поносим повече! Преля всевъзможни граници! ”, са част от известията, постъпили в регулатора. Председателят на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов пък показа, че Съвет за електронни медии не е акредитиран да стопира или смъква от ефир тв излъчвания.

„ Понякога настояванията са невъзможни и неуместни, само че от позиция на феновете това не е по този начин ”, разкрива Лозанов.

„ Шоуто на Слави ” удря всички върхове за пошло и вулгарно предаване. Безумно е по какъв начин това долнопробно шоу, което излага цяла България към момента не е свалено от ефир ”, гласи ядосан коментар на тв фен.

Справка демонстрира, че годишно в Съвет за електронни медии идват близо 6000 сигнала против телевизионни излъчвания. Освен „ Шоуто на Слави ”, на прицела на аудиторията са още „ Съдебен спор ” / за нарушение на човешките права/ и „ Съдби на кръстопът ” /заради несъответствуващ час на излъчване/.

Всички те не остават без отговор.

Междувременно артистът Дамян Попов погна Слави поради нападките му против Дивна. Както е известно, певицата катастрофира с приятелката си Кристин Илиева, като последната е в доста тежко положение.

С пост в мрежата Слави съобщи, че Дивна заслужава затвор за закононарушението си. Дамян Попов обаче побърза да я отбрани.

„ Много е елементарно и обичано да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим. Да ме извинява господин Трифонов, само че тезата му е безпределно неуместна. Да сравниш случая на Дивна с Максим Стависки е безумно.

Дивна не е умъртвила никого (И Слава Богу!), нито е използвала опиати, или алкохол ”, написа още Попов.

„ Явно всички, които хейтват и атакуват са безгрешни водачи и в никакъв случай не са превишавали скоростта, или може би са застраховани от случай на пътя! Желая бързо излекуване ни на двете девойки!!! ”, сподели още той, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР