Спречкване в ЖК Христо Смирненски в Пловдив завърши с бой

...
Спречкване в ЖК Христо Смирненски в Пловдив завърши с бой
Коментари Харесай

Спречкване в Смирненски завърши с удар с брадва и няколко шева на главата

Спречкване в ЖК „ Христо Смирненски ” в Пловдив приключи с пердах и разрушена глава на 47-годишен мъж. За случая алармира Николай М., който е станал очевидец на нападението.
Прочетете още
Грозните подиуми са се разиграли на 15 юли – събота, малко след 22 часа вечерта, на бул. „ Пещерско шосе ”. Според Николай един от търговците, продаващи плодове и зеленчуци на паркинга сред Кауфланд и ЛИДЛ, е влезнал в борба с различен мъж, след което го е блъснал с секира в главата. Свидетели на случката са станали няколко индивида, които в следствие са дали и показания в полицията.

Агресивният нападател е от ромски генезис и по думите на очевидеца това напълно не е първото му сходно нарушение.

„ Мъжът е конфликтен и непрекъснато прави проблеми на хората и другите търговци. Дейността му е незаконна и са сезирани институциите. Имаше инспекции от огромна община и полицията и трябваше да напусне, само че след два дни отново се върна ”, описа Николай.

След случая потърпевшият Петър Лекаров е бил откарах в болница, където са му направени няколко шева на главата. Според лечебното заведение става въпрос за лека телесна щета, след нанесени уреди с корав тъп предмет.

След като са алармирали на тел. 112 е пристигнала полиция и нападателният мъж е бил отведен във 2-ро РПУ за разпит, като в следствие е бил освободен. Според Николай органите на реда не са създали претърсвания незабавно и брадвата не е била открита.

От полицията потвърдиха пред медията ни, че е имало сдърпване. Разпитани са и очевидци, които не са удостоверили, че става въпрос за удари с секира. Според Министерство на вътрешните работи такава не е открита. Разследването по случая продължава и след приключването, материалите ще се внесат в прокуратурата за формиране на досъдебно произвеждане.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР