- Спортното купе дебютира на българския пазар Дългоочакваното второ поколение

...
- Спортното купе дебютира на българския пазар Дългоочакваното второ поколение
Коментари Харесай

Новият Mercedes-AMG GT Coupe е тук

- Спортното купе дебютира на българския пазар

Дългоочакваното второ потомство на Mercedes-AMG GT Coupé е към този момент тук. Новият топмодел в гамата на Mercedes-AMG може да бъде забелязан в шоурумите на Силвър Стар, общоприет дистрибутор на марката на България. Автомобилът съчетава извънредно динамични характерности на шофиране със забележителна употреба и за ежедневните пътувания.
Екстериорът носи еволюцията на един съвременен, емблематичен дизайн на състезателен автомобил, а дизайнът на интериора е комбиниране сред хипер аналогова геометрия и цифров свят.

Високотехнологични съставни елементи като окачването AMG ACTIVE RIDE CONTROL с полуактивна стабилизация против катурване, серийната завиваща задна ос и дейната аеродинамика изострят дейния профил на шофиране. Спортното купе за първи път придвижва мощността си на пътя и с изцяло изменчивото задвижване на всички колела AMG Performance 4MATIC+, което е серийно за модела. В композиция с 4,0-литровия V8 битурбо мотор на AMG, създаден напълно на ръка според правилото " One Man, One Engine ", това води до изключителни преживявания на пътя.

Ексклузивната архитектура на състезателен автомобил AMG със комплицирана композитна алуминиева конструкция на каросерията разрешава автомобилът да бъде конфигуриран като 2+2 места. За състезателен автомобил от този клас това значи необятен интериор за пасажерите и задоволително място за техния багаж. Като пета независима моделна серия след SLS, първото потомство на GT с две порти, GT Coupé с 4 порти и SL, новият Mercedes-AMG GT Coupé още веднъж показва високия софтуерен опит на развойния екип от Афалтербах.

Автомобилът се предлага като AMG GT 63 4MATIC+ Coupé (комбиниран разход на гориво: 14,1 л/100 км (WLTP), комбинирани излъчвания на CO₂: 319 г/км (WLTP) с мощ 430 kW (585 к.с.) и като AMG GT 55 4MATIC+ Coupé (комбиниран разход на гориво: 14,1 л/100 км (WLTP), комбинирани излъчвания на CO₂: 319 г/км (WLTP) с 350 kW (476 к.с.)

ххх
Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Truck AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO, на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra и на INEOS Grenadier. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР