Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) ще има изцяло нов вид

...
Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) ще има изцяло нов вид
Коментари Харесай

Ботев с нов треньор, директори и футболисти при Зингаревич

Спортно-техническото управление на Ботев (Пловдив) ще има напълно нов тип при бъдещия притежател Антон Зингаревич. " Канарчетата " ще имат задграничен треньор, като измежду разновидностите е обсъждан и експерт от Дания. За последно отпред на Ботев бе наставникът от школата Стефан Стоянов. Чаканият задграничен треньор ще пристигна със собствен екип.

Руският предприемач милиардер ще назначи и състезателен шеф. Също задгранично име. За последно този пост се заемаше от Адалберт Зафиров. Все още не е ясно дали Асен Караславов, който заема поста пълномощник, ще остане на работа в Ботев, написа " Тема спорт ".

Представителите на съветския олигарх, които са гледали няколко мача на канарчетата и са водили договарянията в последните дни, са били безапелационни, че на отбора ще са нужни най-малко 6 нови попълнения. Те съвсем несъмнено също ще са чужденци - най-вече от Русия и някогашните руски републики. Възможно е подготовката на Ботев също да претърпи промени и отборът да има лагер в Кипър. Засега са контрактувани няколко контроли у нас, като сегашното управление е изключвало опцията подготовка на открито. Спарингите обаче може да бъдат анулирани.

Очаква се до седмица Антон Зингаревич и юристите му да оформят всички документи по джиросването на акциите. Развитие най-вероятно ще има в края на 2020-а или в първите работни дни на новата година. За 8 януари е планувано Общо заседание на Ботев Пловдив, което би трябвало да официализира всички промени в клуба от управлението до спортно-техническия щаб.
 Тодор Неделев се включи в празничната акция на Ботев (Пловдив)
Тодор Неделев се включи в празничната акция на Ботев (Пловдив)

" От името на целия тим пожелаваме на всички ботевисти да бъдете живи и здрави "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР