Спортният талант на Еврофутбол Светлозар Николов покри норматив за световното

...
Спортният талант на Еврофутбол Светлозар Николов покри норматив за световното
Коментари Харесай

Талантът на Еврфутбол Светлозар Николов с норматив за световното по плуване

Спортният гений на Еврофутбол Светлозар Николов покри норматив за международното състезание по плуване, което ще се организира от 12 до 18 юли в Куанджу, Южна Корея.
 Талантът на Еврофутбол Теодора Илиева с 11-о и 14-о място в Монтафон
19-годишният ученик на Ботко Трендафилов изплува 400 м съчетано за 4:23.40 мин по време на интернационалния шампионат Гран при на Бургас. Заро остана единствено на 16 стотни от националния връх на Михаил Александров, регистриран на Световното състезание в Мелбърн през 2007 година

Състезателят на пловдивския " Спринт " усъвършенства и персоналното си време на 200 метра свободен жанр, където приключи първи за 1:52.47 мин. На 200 м брус е втори с 2:18.99 мин.

Надпреварата в " Парк Арена " ОЗК е с рекордния за родните стандарти награден фонд от 20 хиляди лв.. В нея взеха присъединяване 278 плувци от 24 клуба. Организатори са БФПС и локалната община.

Христо Христов се класира на 11-о място на Европейското състезание по повдигане на тежести в Батуми, Грузия. 17-годишният варненец изхвърли 172 кг., а в изтласкването реализира 204 кг., с което събра 376 кг в дуела. За страдание травма в рамото му попречи да се показа още по-добре.

Друг Спортен гений на Еврофутбол – Иван Банчев, се класира на 58-мо място на европейското Гран при за мъже и дами по пукотевица с лък навън, което се организира от 9-ти до 13-ти април в Букурещ, Румъния.



Във ветровитото и дъждовно време в квалификациите Иван остана 59-ти с 648 точки при пукотевица на 70 метра. В надпреварата участваха 154 мъже от 50 страни.

16-годишният Константин Василев зае 6-то място в кроса " Сунгурларска котловина ". Това е стадий от подготовката на младия ни биатлонист.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР