Спортният министър Весела Лечева поздрави Алберт Попов, който завърши трети

...
Спортният министър Весела Лечева поздрави Алберт Попов, който завърши трети
Коментари Харесай

Министър Лечева поздрави Алберт Попов за успеха в Световната купа по ски

Спортният министър Весела Лечева поздрави Алберт Попов , който приключи трети в старта за Световната купа в Палисейдс Тахо . Така скиорът ни реализира фантазията си да се качи на подиум в дисциплината, в която е измежду най-хубавите към този момент няколко години.

„ Поздравявам Ви за огромния триумф, реализиран в слалома, където има голяма конкуренция. Подиумът в Съединени американски щати е доказателство, че упоритият труд се възнаграждава, а Вие сте измежду най-хубавите скиори в света. Пожелавам Ви доста здраве, с цел да може да продължите сполучливата си спортна кариера на най-високо равнище. Поздравявам и управлението на федерацията, Вашите треньори, целия щаб, както и Вашето семейство, без чиято помощ тези триумфи нямаше да са вероятни “, написа министър Лечева.

Последният подиум за Световна купа за България е от 16 декември 1984 година , когато Петър Попангелов приключва трети на слалома в Мадона ди Кампильо /Италия/. Попов е едвам вторият ни съотечественик, който се качва на почетната стълбичка в старт от Световната купа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР