Спортният министър Весела Лечева и бургаският кмет Димитър Николов ще

...
Спортният министър Весела Лечева и бургаският кмет Димитър Николов ще
Коментари Харесай

Вход свободен за откриването на „Арена Бургас“ в четвъртък

Спортният министър Весела Лечева и бургаският кмет Димитър Николов ще открият зала „ Арена Бургас “ на 18 май. Официалната стратегия стартира в 18:00 часа , а от 19:00 часа ще се организира мач №3 от полуфиналната серия на Националната баскетболна лига сред „ Черноморец “ и „ Рилски състезател “. Входът е свободен.

На някой от трите пункта, ситуирани на входа на оборудването, всеки клиент ще получи безвъзмезден билет с указано място за сядане . За да се избегне скупчване и очакване, вратите на залата ще бъдат отворени 2 часа преди началото на откриването, т.е. в 16:00 часа . От локалната администрация приканват посетителите да извършват инструкциите, които ще им бъдат дадени при входа на залата и да сядат на посочените им места в позволените браншове.

Зала „ Apeнa Бypгac “ е на 5 равнища . Тя е единствената в страната, която дава отговор на всички условия , позволяващи семейството на европейско и международно състезание по лека атлетика на закрито . Освен всички лекоатлетически дисциплини, в нея ще могат да се практикуват xaндбaл, бacĸeтбoл, бoйни cпopтoвe, вoлeйбoл, художествена гимнастика и доста дp. Съоръжението включва 3 тpeниpoвъчни зaли, тpиeтaжeн пapĸинг, както и спомагателни обслужващи пространства.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР