Спортният министър в оставка - Радостин Василев, официално обяви през

...
Спортният министър в оставка - Радостин Василев, официално обяви през
Коментари Харесай

Още една федерация остана без лиценз след скандал между президента и спортния министър

Спортният министър в оставка - Радостин Василев, публично разгласи през страницата на Министерството на младежта и спорта, че ще отнеме лиценза на Българската федерация по повдигане на тежести. Причината е финален раздор в връзките му с президента - Неделчо Колев.

„ Днес министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев се срещна с ръководителя на Българската федерация по повдигане на тежести Неделчо Колев. След следващ отвод за градивен разговор, иницииран още веднъж от министър Василев, и даване на нужните документи за финансиране от страна на Колев, той слага Министерството на младежта и спорта единствено пред една алтернатива - да спре финансирането на БФВТ и да отнеме лиценза на федерацията “, гласи част от обявата на министерството.

Само няколко часа по-рано родни щангисти се оплакаха обществено, че не са получавали заплатите си от май месец насам, а в отговор от президента са били ориентирани към министъра.

Предстои да разберем какво ще се случи оттук нататък в една от обичайно най-плодотворните ни дисциплини, откакто лицензът ѝ ще бъде лишен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР