Спортният министър в оставка от ПГ на коментира остро действията

...
Спортният министър в оставка от ПГ на коментира остро действията
Коментари Харесай

Радостин Василев: Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията


Спортният министър в оставка от ПГ на разяснява остро дейностите на някогашните си сътрудници по отношение на гласуването оставката на шефа на Народното събрание Никола Минчев. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 191
" Днес е печален ден за България. Днес не просто беше свален ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, който е безспорен експерт, през днешния ден 20 депутати от Има Такъв Народ намерено се продадоха на мафията ". Така Василев разяснява отстраняването на Никола Минчев от председателското място в Народно събрание.

Той посочи, че доста от депутатите изглеждали " тъжни и гузни, уплашени и принудително там ". Окачестви ги и като " предатели ".

" Предатели по отношение на българския народ и по отношение на концепцията, за която са там. Това, което се случва, е замяна на вота на българския народ от 20 индивида, ръководени от подмолни ползи. Няма мощ на света, която да ме накара да се обединя с тези, против които съм се борил години наред ", написа Василев в профила си във Facebook.

Министърът на спорта в оставка разяснява, че е пристигнал краят на Има Такъв Народ.

" Тази прегръдка на Има Такъв Народ с ГЕРБ и Движение за права и свободи е краят за Има Такъв Народ. Краят на концепцията за битка, за ново начало, за нов модел. Краят и на един несполучлив бизнес план, което е позитивната вест за България. Всичко стартира от начало. Скоро сме на площада. Силата е в ИСТИНАТА!!! ", приключи Василев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР