Спортният министър в оставка обижда брутално бившите си колеги от

...
Спортният министър в оставка обижда брутално бившите си колеги от
Коментари Харесай

Министър Руди Гела тотално полудя: Обижда на лакеи и проститутки членове на ИТН-Плевен

Спортният министър в оставка наскърбява брутално някогашните си сътрудници от ИТН-Плевен с обява на страницата си във Facebook.

Повод за експлоадирането на Радостин Василев става среща през вчерашния ден вечерта в града, на която са участвали депутати и деятели на партията. Някои от присъстващите са издигнали фотоси с облика на Василев, на които написа: „ Предатели ненавиждаме повече от ГЕРБ ”.

„ Днес, посетители на град Плевен от село Девенци- община Червен Бряг (водени от таткото на Иван Янчев-ДПС) и друга група посетители от селата към град Долна Митрополия, посрещнаха задушевно огромна част от народните представители от парламентарната група на Има Такъв Народ, водени от техния натурален неофициален водач Христинка Иванова (жената от село). Тази палава група беше придружавана от малко лакеи на господин Тошко Йорданов, една татуирана продавачка, която се явява координатор за цялостен регион в София и две потвърдени проститутки. Знам, че всички знаят кои са те ”, написа Василев

„ Аз не видях повече от 5-6 членове на Има Такъв Народ на тази среща и нито един уважаващ себе си човек, само че имаше специалисти и хора от малцинствата от много села отвън Плевен, което значи, че Има Такъв Народ несъмнено разтваря изборното ветрило. Цялата тази висша организация имаше за цел да заблуди обществото и най-много самите присъстващи, че Има Такъв Народ има структури в Плевен и, че партията е жива.

Ще се наложи да охладя пристрастеностите. Заради голямото изменничество към българския народ, слагането на страната на колене към този момент повече от година и явната прегръдка с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Има Такъв Народ към този момент НЕ СЪЩЕСТВУВА. На изборите ще имат 2%.

Аз избрах да напусна предателите на стотици хиляди българи и да не се охулвам с тази гнус ”, разяснява министърът в оставка.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР