Спортният министър Красен Кралев ще се срещне този следобед с

...
Спортният министър Красен Кралев ще се срещне този следобед с
Коментари Харесай

Красен Кралев ще се срещне с Младен Маринов за да обсъдят мерки срещу футболното хулиганство

Спортният министър Красен Кралев ще се срещне този следобяд с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, с цел да обсъдят по-строги ограничения против футболното безчинство.

Срещата идва откакто нощес полицайка беше ранена по време на мача сред ЦСКА и " Левски ". По думите на министър Кралев българските почитатели и организацията от страна на клубовете не е на европейско равнище.
" Мисля, че би трябвало да има безапелационна реакция против сходен вандализъм. В момента ясно е, че обществото реагира доста остро против това, което се случи през вчерашния ден на мача. През последния месец може би доста се приказва за срещите, за тези дербита, които са сред " Левски " и ЦСКА. Така или другояче се обрисува годишно да са над четири, тъй че би трябвало да сме извънредно деликатни. Трябва да се работи доста съществено и със самите клубове, и с фенклубовете, с цел да могат тези рецидиви да бъдат прекратени и да бъдат изолирани, само че следва доста работа ".

Пострадалата служителка на полицията по време на снощното дерби няма да загуби зрението си, увериха лекуващите я лекари от болница " Царица Йоанна ", само че прецизираха, че предстоят още две интервенции, с цел да бъде лекуването пълноценно. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР