Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Националния

...
Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Националния
Коментари Харесай

Кралев обсъди с фенове на "Левски" проблемите на футболните запалянковци в България

Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски ". Тема на диалога са били проблеми пред футболните ентусиасти в България.

Срещата е по искане на почитателите на сините. Те са показали пред министъра метода, по който се провежда защитата на домакинските мачове на клуба. Председателят на клуба на последователите Степан Хиндлиян обяснил, че грижата е на охранителна компания, основана от фенклуба, която има доста положително взаимоотношение с полицията и не е допускала произшествия, написа в уеб страницата на министерството.

Кралев поел ангажимент мнението на последователите да бъде взето поради при диалозите с Българския футболен съюз и Министерство на вътрешните работи при правенето на нов правилник за защитата на футболни срещи.

Според министъра е належащо ясно да се регламентира какви са отговорностите на полицията на футболни срещи, както и да бъде избрана точна цена за защита на футболни срещи от полицията.

Кралев изиска да се организира разискване на проблемите с футболното безчинство и организацията на мачовете след грозните подиуми и всеобщото сборичкване от мача сред " Локомотив " и ЦСКА в Пловдив.

От НКП на " Левски " са обърнали внимание на недобрите условия за гостуващите агитки на част от стадионите в страната. Според тях това е причина за пораждане на произшествия. Кралев изразил единодушие въпросът да бъде разискван с всички страни, имащи отношение към лицензирането на стадионите в България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР