Спортният министър има моята пълна подкрепа. Не знам защо му

...
Спортният министър има моята пълна подкрепа. Не знам защо му
Коментари Харесай

Денков: Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се да извърви пътя докрая

Спортният министър има моята цялостна поддръжка. Не знам за какво му желаят оставката. Не съм видял нито една причина, заради която той да бъде подложен на критика. Това съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти. 

" Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора и протестиращи, да изоставен структурите на вътрешното министерство. Това обаче са дребна част от служителите на реда. Искам горещо да благодаря, че останалите не бяха изкушени от безобразията. Калин Стоянов потегли в вярната посока, уповавам се да извърви пътя докрая ", съобщи той.

По думите му тримата освободени служители на реда е знакът, който Министерство на вътрешните работи дава, че насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. 

Николай Денков бе измежду посрещачите на националния ни тим по шахмат на столичното летище. Той призна, че проблем с шахматните федерации има, защото единствено една от тях има лиценз. 

" Изключително значимо е, че девойките съумяха да се съберат в последния миг и да създадат тим за Европейското. Можеше и този миг да се изпусне. До края на седмицата ще създадем среща с федерациите, с цел да няма спънки оттук насетне ", съобщи Николай Денков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР