Спортният журналист Александър Гигов представи днес на специална церемония своята

...
Спортният журналист Александър Гигов представи днес на специална церемония своята
Коментари Харесай

Александър Гигов представи своята книга Футбол вече 100 лета

Спортният публицист Александър Гигов показа през днешния ден на специфична гала своята книга " Футбол към този момент 100 лета ", в която се приказва за развиването на този спорт в град Монтана, а главно настоящо лице е рекордьорът по мачове с екипа на националния тим Стилиян Петров, чийто път във футбола стартира точно от града в Северозападна България.

" Описани са първите му стъпки, в това число по какъв начин татко му го докара на стадиона, както и след това какво съумя той да реализира в кариерата си. Това е едно обръщение към всички млади футболисти от дребни градчета, тъй като те би трябвало да знаят, че имат късмет да съумеят, в случай че имат воля ", споделя създателят пред Българска национална телевизия.

Самият Стилиян Петров също застана пред нашата камера, с цел да изрази своята горделивост от обстоятелството, че е част от историята на футбола в родния си град.

" Това е една книга, която мой някогашен треньор и ваш колега-журналист си е направил труда на напише. Тя разказва историята на ФК Монтана - преходът през всички положителни и отрицателни моменти. Аз съм горделив, че съм минал през тази конструкция и съм част от тази книга ", съобщи футболист №1 по брой мачове за България.





Автор: Росен Станчев



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР