Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи говори за бъдещето на

...
Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи говори за бъдещето на
Коментари Харесай

Паратичи: Юве трябва да се раздели с шестима играчи

Спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи приказва за бъдещето на Пауло Дибала, който се трансформира в една от трансферните саги на лятото, откакто седмици наред бе свързван с прекосяване в Манчестър Юнайтед и Тотнъм, само че след това остана в Торино.

" Пазарът е отворен, само че нямаме играчи, които са близо до овакантяване. Дибала е състезател на Юве, той е в действителност страховит състезател на Юве. Както съм казвал и различен път, имаше разнообразни диалози през трансферния прозорец, имаше и оферти, само че Дибала е към момента тук ", съобщи Паратичи. Новият ментор на " остарялата госпожа " Маурицио Сари загатна, че има огромен избор и накои от играчите ще би трябвало да останат отвън листата от 25 състезатели за Шампионската лига. С овакантяване на Ювентус са свързвани още няколко имена - Блейз Матюиди. Сами Кедира, Марио Манджукич също са свързвани с тимове надалеч от Торино.

" Ще приказвам с него, само че в случай че пазарът върви по избран метод, тогава всичко това, което се приказва няма да има огромно значение, тъй като в последна сметка ние би трябвало да се разделим с шестима играчи. Всичко ще зависи и от това какви оферти ще получим, няма да е въпрос на избор. Очевидно желая да запазя всички, само че няма по какъв начин. Големият ни проблем е, че нямаме играчи, които да са израснали в този клуб. Имаме единствено един състезател артикул на школата ", приключи Паратичи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР