Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков бе възмутен от грозните

...
Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков бе възмутен от грозните
Коментари Харесай

Марков: Няма логика ЦСКА да води с 1:0 и феновете да нахлуват на терена, това е без прецедент

Спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков бе засегнат от грозните подиуми, които се разиграха в края на първото полувреме на дуела на неговия отбор против Локо в Пловдив. Тогава почитатели на алените, предизвикани от двама съветски жители, най-вероятно ултраси на Спартак (Москва), нахлуха на терена и се биха със ентусиасти на смърфовете.

“Бяха подиуми, които не би трябвало да се случват, тъй като това е в ущърб на спорта. Видях, че имаше почитатели и от двете агитки. Това не е война, а спорт. Победителят се взема решение на терена, а не с пердах сред агиткити. Няма логичност ЦСКА да води с 1:0 и почитателите да нахлуват на терена. Не мисля, че е разумно при 1:0 в интерес на ЦСКА, да излизат на пистата. Това е без казус. Казах им, че тряба да запазят спокойствие”, разгласи Марков след срещата.

“Ако има санкции, те ще са съгласно наредбата. След като няма последици, които не попречват срещата, вярно мачът не бе прекратен”, добави спортният шеф на алените.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 17 кръг, неделя 26 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР