Спортният директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков е следващият гост

...
Спортният директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков е следващият гост
Коментари Харесай

Ради Здравков: Варна е футболен град и заслужено има два отбора в елита, Спартак няма да загуби

Спортният шеф на ЦСКА 1948 Радослав Здравков е идващият посетител в поредицата на Gong.bg преди варненското дерби. „ Червената “ легенда е бил отпред като старши треньор и на двата варненски клуба, прекарвайки доста повече време като ментор на „ соколите “. Здравков дефинира точно Спартак като лек любимец пред Черно море, отчитайки, че съгласно него „ сините “ няма да изгубят дуела на „ Коритото “ тази събота.

За спомените му от варненското дерби и историческата му значителност:

Действително съм имал удоволствието и щастието да бъда треньор и на двата тима – на Спартак Варна по мои мемоари пет пъти, а на Черно море веднъж. За мен това бяха сполучливи години, усетих харизмата и атмосферата на двата тима. Варна е един футболен град и справедливо сега има два тима в А група. Може би по стойност и значителност това дерби е трето – софийско, пловдивско и варненско. 

Прогноза за крайния резултат на дербито:

За съответния мач чувството ми е, че леко преимущество ще има Спартак Варна. При тях потребността от точки е по-осезаема, не че Черно море не си гонят своите високи цели. Факторът „ домакинство “ ще окаже въздействие, защото ентусиазмът при Спартак е голям след влизането след толкоз доста години в А група. Виждам, че в съвсем всеки домашен мач стадионът е съвсем цялостен. Верните почитатели на Спартак може да оказват помощ малко в моята прогноза, че Спартак ще завоюва една или три точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР