Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев, отговори подобаващо на

...
Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев, отговори подобаващо на
Коментари Харесай

Септември за Ботев Вр: Треньорът им не разбира нищо

Спортният шеф на Септември - Кристиян Добрев, отговори уместно на офанзивата от страна на Ботев Враца. Битката за място в елита е на следващия ден, от 19:00 часа, а словесните престрелки сред двете страни към този момент започнаха.

" Вижте, решението да се играе баражът в София е на БФС. Нито са ни питали, нито са се съобразявали с нас. За мен няма нищо по-нормално от това баражът да се играе в София. Витоша Бистрица и Монтана също играха в София. Освен това, не виждам от какво се тормозят в Ботев. Ние нямаме почитатели! На трибуните в петък ще ни поддържат единствено децата от школата ", съобщи Добрев пред " Мач Телеграф ".

" Ние сме тим от Втора лига и излизаме в баража като новобранец. Нека да приемем, че Ботев Враца е взел 250-300 хиляди лв. от телевизионни права, а ние 8 хиляди лв.. Ако Веско Великов е споделил, че в състава ни са единствено опитни футболисти, значи той не схваща нищо от футбол. Опитните в Септември са тъкмо трима - вратарят Банков, Георги Сърмов и Асен Георгиев. Всички останали са момчета на по 20-22 години, само че дано се огледа по-скоро в своя състав. Всички в Ботев са прекомерно опитни футболисти, които имат по 70-80 мача единствено за тима от Враца. Без изобщо да броим за другите тимове. "

" Не се тормозя какво ще стане в петък. Имам един бюджет и за Първа, и за Втора лига. Ако влезем в елита, още веднъж ще играем с млади футболисти. Това е политиката ни! Ще дадем късмет на младите момчета и дано всеки покаже какъв брой може. А който се прояви, ще бъде продаден. Защото ние по този начин се устояваме като тим - с продажби на най-хубавите ни футболисти ", приключи Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР