Спортният директор на Септември Кристиян Добрев говори пред медиите преди

...
Спортният директор на Септември Кристиян Добрев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Кристиян Добрев разкри част от новите големи таланти на Септември

Спортният шеф на Септември Кристиян Добрев приказва пред медиите преди началото на подготовката на отбора за новия полусезон. Босът на отбора посочи, че главната цел на клуба е да развива млади гении, като анонсира няколко момчета, които да са измежду новата вълна на гении.
 Светослав Петров: Целите ни са ясни – да играем добър футбол и да запазим мястото си в еfbet Лига Светослав Петров: Целите ни са ясни – да играем добър футбол и да запазим мястото си в еfbet Лига
“Амбициите ни, както нормално, са да даваме късмет на младите футболисти. От лятото до момента сме тимът осъществили най-вече прехвърляния на млади момчета. Красиан Колев е следващият, мисля, че няма да е последният. Имаме много положителни момчета. Ние си оказваме помощ на бюджета с прехвърляния, не е загадка. Убеден съм, че има още момчета, които ще сграбчен окото ”, сподели Добрев.

“За мен Асен Чандъров е доста добър футболист, не бих го дал за различен футболист от различен тим. Мисля, че той има качества и капацитетът му не е за нашия тим и ще си откри по-добър кей. Всеки един, който заслужава и демонстрира положително равнище е допустимо да бъде трансфериран ”.
 Септември (София) и Илия Миланов се разделиха по взаимно единодушие Септември (София) и Илия Миланов се разделиха по взаимно единодушие
“Мисля, че нашият тим ще се показа още по-добре през новия полусезон. Мисля, че ще има няколко нови играчи, тъй като единствено с школата ще ни е мъчно. Валентин Спасов, Борислав Маринов, Захари Атанасов, Георги Джиков, Михаил Полендаков, Алекс Петров, доста са. Те не са познати на необятната обшественост, само че са част от всяка една национална гарнитура. Това са деца, които имат качества. Това е новата вълна момчета. Надявам се те да виждат образеца, които им дадоха Краси, преди този момент Марио, Сами, още по преди този момент Здравко, Асен, Тилев, Русев. Септември се трансформира в притегателно място за младите футболисти.

“Митко Митков е трансфер за непрекъснато при нас ново попълнение, а Сами и Вальо Йосков са чартърен до лятото. Ако имат предпочитание да останат по-късно, ще приказваме ”, приключи Добрев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР