Спортният директор на Рома Мончи не отрича непостоянството в играта

...
Спортният директор на Рома Мончи не отрича непостоянството в играта
Коментари Харесай

Мончи: Рома е амбициозен тим, макар сега да сме непостоянни

Спортният шеф на Рома Мончи не отхвърля непостоянството в играта на отбора, само че е окуражен да промени нещата. Самият той твърди, че не възнамерява да напуща, въпреки че много клубове имат интерес към него. Римляните са чак седми в Серия “А” - на цели 20 точки от водача Ювентус, и то след единствено 14 кръга. В същото време отборът се класира за осминафиналите в Шампионската лига.

“Да, представяме се под упованията, а Рома е упорит тим. Ако знаем, че в даден мач ни би трябвало единствено една точка, то ние ще се опитаме да спечелим”, увери Мончи.

“Този сезон сме доста непостоянни. Липсва ни непоклатимост в шампионата, където допуснахме непредвидени загуби от противници като Болоня и СПАЛ. Трябва да стартираме да печелим от ден на ден точки. Имаме доста контузени футболисти, само че това се случва при всички с подобен претрупан график - даже при Реал Мадрид и Барселона”, добави 50-годишният испанец.

The Undertaker knows how to hit them... pic.twitter.com/MVuc8ZooVy
— AS Roma English (@ASRomaEN) December 6, 2018
Той подсигурява, че никой от Реал не го е търсил за възможен трансфер на Един Джеко. Серия А 15 кръг, събота 8 декември  Каляри 19:00предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР