Спортният директор на Пирин Благоевград – Светослав Дяков, който водеше

...
Спортният директор на Пирин Благоевград – Светослав Дяков, който водеше
Коментари Харесай

Трус в Пирин: Светослав Дяков напусна клуба

Спортният шеф на Пирин Благоевград – Светослав Дяков, който водеше тима в днешната загуба с 1:4 от Септември София, разгласи, че от на следващия ден към този момент няма да е част от клуба.

„ В доста сложна обстановка сме. Неприятна загуба, слаб мач, доста брак и непредизвикани неточности. Аз съм отговорен за загубата, не съм подредил добре тима. Аз поемам негативите за загубата. Всеки гол повлия, изключително втория. Каквото можеше да се обърка – се обърка “.

„ Минорно е, напълно обикновено. Истината е, че взех решение преди няколко дни и към този момент съм го разписал. От на следващия ден не съм част от този тим. Пожелавам успех на Пирин. Различават ни се вижданията. Взех решене за себе си да напусна, защото считам, че не всичко е както би трябвало. Да, като футболист всичко беше наред. Като началник имам морал и отговорности, само че се получиха някои разтърсвания в клуба. Взех това решене преди няколко дни. Останах за мача със Септември, тъй като беше доста значим за нас. Надявах се да го спечелим “.

„ Аз давам отговор единствено за себе си. Никой различен не знам какво му е мнението. От на следващия ден към този момент не съм част от клуба “.

„ Не желая да разясня и да излизат неща. Това е истината. Случиха се неща, с които не съм склонен. Не се усещам предаден от никого. Пирин е моят роден клуб, няма по какъв начин да скърбя. Това беше скъп опит за мен “, съобщи Дяков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР