Спортният директор на Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Слапаров коментира специално

...
Спортният директор на Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Слапаров коментира специално
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Нефтохимик се цели в Купата на България

Спортният шеф на Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Слапаров разяснява особено пред Sportal.bg присъединяване на отбора на финалите на Купата на България в Монтана (12 - 14 януари).
 Жребий за финалите на Купа България @@@
 err2
“Наистина ще бъде едно дерби против ЦСКА, доста съществено. Във финалите за Купата на България няма слаби тимове, всички са почтени щом са достигнали до този стадий. За да спечелиш Купата, би трябвало да биеш най-хубавите. Дали ще играеш на по-ранен стадий или по-късен с ЦСКА, съгласно мен няма значение, дори в противен случай. Може би ще бъде една концепция по-слаб противник, в случай че прескочиш ЦСКА, само че отново ще повторя - би трябвало да биеш всички тимове, в случай че имаш упоритостите да спечелиш самата Купа. Да, задачата ни е единствено Купата на България, това дори не се разяснява. Целите са сложени преди началото на сезона. Всичко друго от продобиване на Купата, ще е крах за нас”, съобщи Теди Салпаров особено пред Sportal.bg .
 Жребий за финалите на Купа България @@@
“Няма други нови имена с изключение на Жани Желязков и Николай Учиков, които са картотекирани за Купата. Те ще бъдат в състава на Нефтохимик за Купата, а по-късно имаме спогодба с Ники Учиков, който би трябвало да пътува за Гърция, да се причисли към ПАОК, а Жани Желязков ще е част от състава ни до края на сезона. Други промени няма да има, това е отборът”, добави Салпаров.
 Жребий за финалите на Купа България @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР