Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов обяви, че клубът

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов обяви, че клубът
Коментари Харесай

Гонзо: Каква промяна? Ако толкова държат да спасят от изпадане някои отбори, то просто да го решат

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов разгласи, че клубът е изрично срещу смяна във формата на родния шампионат за идващия сезон. Според него това по никакъв метод няма да вдигне равнището, а единствено може да се появят тимове, които да стартират, само че да не завършат акцията. Той счита, че зад това стоят ползи, целящи избавяне от елита на избрани тимове, които сега са застрашени.

" Категорично срещу сме и съм декларирал това на хората, които провеждат тази анкета. Ако толкоз държат по длъжностен метод да спасят от изпадане някои тимове, то просто да решат това, само че да не пипат формата на шампионата. Ще създадат още по-голяма неразбория ", съобщи Гонзо пред " Марица ".

" Според мен актуалният формат е добър и шампионата е забавно. Виждате, че всеки скача на всеки, тъй като има защо да играе. Представяте ли си какво ще стане, в случай че се одобри А група с 16 тима? Няколко отбора ще си оспорват купата и евроквотите, няколко тима ще се борят да не изпаднат и 7-8 тима ще играят за здраве. Не ми се мисли какво може да им пристигна на мозъка в безсмислени мачове. Дано хората в Изпълкома на БФС не прибързат с безогледно решение, тъй като това може още повече да забатачи футбола ни ", добави още той.

Бившият нападател разкри, че синът му Александър, който е един от тримата инфектирани с ковид футболисти на Локомотив, се усеща добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР