Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов говори пред медиите,

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов говори пред медиите,
Коментари Харесай

Георги Иванов: Имаме поставени цели, които гоним

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов приказва пред медиите, за спечелването на Купата и Суперкупата на България. Той показа, че "черно-белите " не стопират да гонят поставените им цели и добави, че най-важното за отбора е да победи Лудогорец в събота. Двубоят сред двата отбора е от 15:00 часа на стадиона в парк "Лаута " и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT .

"Много съм благополучен, че тимът получи това огромно звание от Община Пловдив. Надявам се да продължим да популяризираме нашия град. Готвим се доста съществено за мача с Лудогорец в събота. Имаме сложени цели, които гоним. Естествено, че за нас е най-важното да победим. Играем за победа във всеки мач, без значение дали е против Лудогорец или някой различен. Има още доста мачове, с цел да се дефинира класирането ", съобщи Иванов.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР