Спортният директор на Леонардо в своето интервю за “Екип не

...
Спортният директор на Леонардо в своето интервю за “Екип не
Коментари Харесай

Леонардо за критиките към Меси и Неймар, контузиите на Рамос, бъдещето на Почетино и нападките на Златан

Спортният шеф на Леонардо в своето изявление за “Екип ” освен приказва за изтичащия контракт на, само че също по този начин отбрани и от рецензиите, разяснява физическите проблеми на, подсигурява оставането на Маурисио Почетино и отвърна на за нападките против клуба.
 Леонардо: Мбапе има все по-голямо предпочитание да остане, парите не са значими Леонардо: Мбапе има все по-голямо предпочитание да остане, парите не са значими
За Меси

е талант, той кара другите да израстват. Да обсъждаш значи да обсъждаш футбола. Ако човек като него е обиден, по дяволите, шапки долу! Той имаше смирението да пристигна тук след всичко, което е претърпял и което съставлява. Мисля, че за художници като, и подтекстът е значим. Не става въпрос да ги изолираме в балон, те се нуждаят от атмосфера. Ако няма такава, за тях е по-трудно.

За Неймар

Знаете ли какво се случи с Неймар? Неговата контузия беше сериозна, глезенът му беше засегнат от васкуларизация. Когато съм имал проблеми с него, аз съм му ги казвал. Но когато нещата се правят добре, това също трябва да се признае. Ние не лепим етикет за цял живот. Когато той е на терена, всеки път си казваме, че може да направи нещо. Неймар е правил грешки. Той има своя начин на живот и е звезда. Но Неймар, който виждаме напоследък, се държи по такъв начин, че не прави нищо, от което да се оплакваме.

За Рамос

Подписахме с и тогава той беше добре физически. За страдание, това, което чакахме, не се случи. Трудно е за него и за всички нас. Но нашите разбори са ясни. В деня, в който кажем, че повече не може да играе, целият свят ще разбере за това. Но казусът не е подобен. Липсата на игра го затруднява да бъде водач. Ще изчакаме преди да създадем изводи, сезонът към момента не е приключил. Аз обаче не се опасявам да поемам отговорност за грешките, които позволявам. Насер Ал-Хелаифи ми гласоподава безусловно доверие и ми дава цялостна независимост, поради което му благодаря. Да работиш с подобен дух действително ти дава мотивация да го правиш. Това е значимо и ето за какво споделям, че ПСЖ е огромен клуб.

За Почетино

Засега на Почетино му остава още една година от контракта. Честно казано, в никакъв случай не сме мислели за промяна на треньора, нито сме се свързвали със Зинедин Зидан или различен ментор. Преди да пристигна тук Почетино беше в топ 5 на треньорите и към момента е измежду тях. Виждаме напредък, макар че се случиха много неща. Винаги го виждам по-замесен в работата, тъй като с времето разбираш подтекста по-добре.

За Ибрахимович

Дори не желая да давам отговор на думите на за неналичието на дисциплинираност в клуба. Къде е тази липса? Мисля, че има причина всякога, щом състезател ни напусне, да не може да спре да приказва за нас. Всички желаят да дойдат тук. Златан на няколко пъти се опита да се върне при нас. Все още очаквам изявлението му, в което ще благодари на ПСЖ за всичко, което клубът направи за него. ПСЖ е съществувал преди, ще съществува и след него.
 Леонардо: Мбапе има все по-голямо предпочитание да остане, парите не са значими Леонардо: Мбапе има все по-голямо предпочитание да остане, парите не са значими 3 март | 10:10  Меси сърдит от Меси сърдит от "незаслужените " рецензии към играта му 2 март | 18:10  Има едно изискване в невероятната оферта към Мбапе Има едно изискване в невероятната оферта към Мбапе 2 март | 12:43 Още от Футбол свят  Диего Коща е покрай контракт с Коринтианс Диего Коща е покрай контракт с Коринтианс 3 март | 12:43 453 0  Треньорът на Фиорентина: Всичко можеше да се случи, само че не и да загубим от Ювентус Треньорът на Фиорентина: Всичко можеше да се случи, само че не и да загубим от Ювентус 3 март | 12:17 1109 0  Недвед: Влахович изненада и мен, мога да го сравня с Кристиано Недвед: Влахович изненада и мен, мога да го сравня с Кристиано 3 март | 12:09 1528 0  Батистута се появи на Батистута се появи на "Артемио Франки " за мача на Фиорентина с Ювентус 3 март | 12:01 1258 0  Палмейрас сграбчи Суперкупата на Южна Америка Палмейрас сграбчи Суперкупата на Южна Америка 3 март | 11:29 796 0 Виж всички Водещи Новини  Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени 3 март | 08:30 5137 27  Тунчев: Малко или доста настроението е минорно, само че няма време да се вайкаме Тунчев: Малко или доста настроението е минорно, само че няма време да се вайкаме 3 март | 11:40 1509 8  Честит празник, българи! Честит празник, българи! 3 март | 09:23 2978 56  Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България 3 март | 07:23 6063 32  Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София 3 март | 10:12 8196 57 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР